Activiteiten en prijzen

Prijzen :

Therapie: 75 euro sessie van 60 min

Relatietherapie : 100 euro sessie van 60 min (elk 50 euro)

Kine: 33 euro sessie van 30 min

Activiteiten:

Groepstherapie

We zijn allemaal anders, en toch worstelen we vaak met hetzelfde. We hebben gelijkaardige wonden, twijfels, angstenā€¦.

Groepstherapie biedt een heel veilige plek om anderen te ontmoeten die met dezelfde thema's bezig zijn. Je kunt delen, veilig oefenen, moedig zijn, grenzen aangeven, je gevoel uiten, innerlijke problemen opstellen en van alles ontdekken...

Groepstherapie gaat door in de oude abdij van Kortenberg. Er is op donderdag in de week van nieuwe maan een middaggroep (15u30-17u30) en een avondgroep (19u30-21u30). Inschrijven kan je via mail. Plaatsen zijn beperkt.

Ik heb er zin in!!!

Heb je graag informatie, neem gerust contact op.

  

Prijs : 75euro

Vrouwencirkel

Lieve zuster,

Het is erg fijn onze buik, hart en hoofd met elkaar te verbinden. Zakken in het zalige gevoel een vrouw te zijn tussen andere vrouwen.. Het plezier te ervaren hoe het is om elkaar te begrijpen met een half woord. Delen hoe moeilijk het soms is, elkaar steunen, samen lachen, huilen, dansen, stampenā€¦..

Wil je je innerlijke vrouw helen, contact maken met de godinnen in jou en de archetypes onderzoeken die in je werkzaam zijn, dan ben je van harte welkom.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

We komen elke donderdag in de week van volle maan bijeen in de klok in Erps-Kwerps van 19u30-21u30. Inschrijven kan je via mail. Plaatsen zijn beperkt.

Heb je graag informatie, neem gerust contact op.                          

Prijs: 35euro

Meer informatie of een afspraak maken ?

 

contact